#2 TOP 5 tenisek na zimu!

Spousta lidí má pocit, že v zimě musí schovat své oblíbené tenisky do skříně a počkat zase do jara. Avšak i zimě můžete mít svůj oblíbený pár bot, ve kterém se zároveň budete cítit komfortně. Příchod zimy a nepříjemných mrazů nás ale může zastihnout nepřipravené a nevybavené. Proto jsme si pro Vás v tomto článku připravili výběr TOP 5 tenisek vhodných na zimu.

5. Nike Air Force 1 Low
Na páté místo jsme vybrali nestárnoucí klasiku Nike Air Force 1 Low. Jediné nízké tenisky v tomto seznamu, a i proto jsou vhodnější spíše v době, kdy není napadaná vrstva sněhu. Při každodenním nošení do školy nebo práce nemůžou zklamat. Zvolili jsme konkrétně model ze spolupráce značek Nike a Supreme. Konkrétně Nike Air Force 1 Low Supreme Wheat. Teniska v moderní hnědé barvě, navíc uvnitř zateplená - skvělá volba na zimu!

(Obr.1 - Nike Air Force 1 Low Supreme Wheat)
4. Nike Dunk High
Na čtvrté místo jsme umístili Nike Dunk High. Tato silueta v posledních letech opět nabírá na popularitě a je určitě jednou z tenisek na zimu, u kterých neuděláte chybu. Jak už název napovídá - Nike Dunk High jsou vysokou verzí modelu Nike Dunk Low. Díky tomu Vaše kotníky ochrání před mrazivými větry a napadaným sněhem. Na našem e-shopu můžete vybírat z více než 90 barevných provedení Nike Dunk High. My jsme vybrali konkrétně model Nike Dunk High Aluminum ve světle modro bílém provedení.

(Obr.2 - Nike Dunk High Aluminum)
3. Jordan 1 Mid
Touto teniskou se dostáváme do TOP 3. Jordan 1 Mid je jednou z nejpopulárnějších Jordan tenisek posledních let. Díky cenové dostupnosti a širokému výběru barevných provedení si získala spoustu fanoušků po celém světě. I u nás můžeš vybírat z více než 150 různých modelů. Pro inspiraci jsme vybrali bílo fialové Jordan 1 Mid Blueberry.

(Obr.3 - Jordan 1 Mid Blueberry)
2. Jordan 1 High
Starší bratr modelu Jordan 1 Mid. Tyto ikonické tenisky obouval Michael Jordan během své kariéry a je bezpochyby jedním z nejpopulárnějších basketbalových modelů všech dob. Jordan 1 High jsou vysoké, kožené boty a měly by Vás v chladném období dostatečně ochránit. Vybrali jsme populární model Jordan 1 High Taxi.

(Obr.4 - Jordan 1 High OG Taxi)
1. Jordan 4
Na první místo jsme umístili model Jordan 4. Teniska se stále vzrůstající oblíbeností, která je vhodná pro chladnější období díky své výšce a tloušťce materiálů. V roce 2024 se můžeme těšit na spoustu releasů tohoto modelu. Například Jordan 4 Bred nebo návrat originálního barevného provedení Military Blue! Pro inspiraci jsme vybrali bílé tenisky s červeno černými detaily - model Jordan 4 Red Cement.

(Obr.5 - Jordan 4 Retro Red Cement)